Menu

Bedrijfswoningen / appartementen

In elke unit wordt boven de kantoorruimte een appartement gerealiseerd. Voor het appartement geldt dat het in combinatie of afzonderlijk van de overige ruimten te huren/gebruiken is. Hierdoor wordt maximale privacy gewaarborgd. De inrichting kan in eigen beheer of in samenspraak worden aangepast aan uw persoonlijke wensen. Uiteraard zijn er diverse combinatiemogelijkheden denkbaar, passend bij uw behoeften.

Thuis en ondernemen

Het appartement combineert een optimaal thuisgevoel met talloze mogelijkheden voor ondernemen. Zoals hierboven al beschreven zijn diverse combinatiemogelijkheden denkbaar. Wonen bij uw bedrijf is in elke vorm mogelijk.

 

Het interieur van de woning is licht en ruimtelijk opgezet. De raampartijen geven zicht op de landerijen in het rivierengebied. De open keuken is compleet ingericht met o.a. een spoelunit, kookunit en koelkast. De slaapkamer en de badkamer zijn ruim opgezet.

 

Samenwerken met Van Heemstra Exploitatie B.V.?

Wilt u meer weten over Van Heemstra Exploitatie B.V.? Mail naar johan@acam.nl of ga naar de contactpagina. Acquisitie op locatie is niet gewenst.

Ga naar contact